Sæsonens menu

Sæsonens menu / Seasonal menu
Kongens Kælder

Forret:

Ærtesuppe af nyse danske ærter, sprød pancetta, sne a pancetta og ærteskud.
Pea soup with new season Danish peas, crispy pancetta, pancetta snow and pea shoots.

Mellemret:

Smørpocherede hvide asparges, hjemmerøget makrel, syltede tranebær, hvis apsarges mayo og urter.
Butter-poached white asparagus, hom-smoked makarel, pickled cranberries, white asparagus mayo and fresh herbs.

Hovedret:

Bariseret oksespidsbryst, nye kartofler, sæsonens friske garniture, dertil sauce af bariserlagen.
Braised beef brisket, Danish new potatoes, seasonal vegetables, served with braising juices.

Ost:

3 slags Unika oste med hjemmebagt knas, rugbrød, nødder og tørret frugt.
3 types of Unika cheeses with home-baked crunch, rye bread, nuts and dried fruit.

Dessert:

Dekonstrueret jordbærtærte, med hjemmelavet iscreme
Deconstructed strawberry pie, with homemade ice-cream.

1 ret/dish, 248,00 kr. 2 retter/courses, 298,00 kr.
3 retter/courses, 348,00 kr. 4 retter/courses, 398,00 kr.
5 retter/courses, 448,00 kr.