Sæsonens menu

Sæsonens menu / Seasonal menu
Kongens Kælder

Forret:

Hokkaidosuppe m. syltede æbler, chili og sprødt
Hokkaido soup with pickled appels, chili and crisp

Mellemret:

Rimet torsk mosaik, porre lemoncurd, dildkaviar og urte
Cured cod mosaic, leek lemoncurd, dildcaviar and herbs  

Hovedret:

Steak af oksefilet, årstidernes garniture, rustikke pommes frites og whisky sovs
Beef fillet steak, seasonal garnish, rustic fries and whiskey sauce  

Ost:

Unika ostebræt m. hjemmelavet tilbehør  
Special Danish Unika cheese board with homemade fitting

Dessert:

Chokolade fondant m. blødende hjerte af skovbær, dertil hjemmelavet vaniljeis  
Chocolate fondant with a bleeding heart and forest berries, with homemade vanilla ice cream and crunch  

Vi tilbyder også:

Dagens fisk m. Årstidernes garniture, kartofler og sauce nage  

Wienersnitzel m. Ærter, ristede kartofler og smør sovs  

Vegetar ret Pirogger m. kartofler, karamelliseret løg, svampebøf og årstidens garniture  

1 ret/dish, 248,00 kr. 2 retter/courses, 298,00 kr.
3 retter/courses, 348,00 kr. 4 retter/courses, 398,00 kr.
5 retter/courses, 448,00 kr.