Forårs menu

Forårs menu / Spring menu
Kongens Kælder

Grøn aspargessuppe med fjordrejer, dild olie og rygeost.
Green asparagus soup with small shrimps, dill oil and smoked cheese.

Als skinke med ramsløgs mayo, cornichon, syltede rødløg samt
Vesterhavs sejl.
Dried ham from Als, with wild garlic mayo, cornichon, pickled red onions
and chrispy cheese.

Unghane tournedos med østers champignon, mild pebersauce og
gratineret spidskål.
Young rooster tournedos, with oyster champignon, mild pepper sauce and
cabbage au gratin.


Skindstegt multe med ristede scampi og sauce nage, hertil friske urter
og forårets spæde grøntsager.
Skin-fried mullet with toasted scampi and sauce nage, served with fresh herbs and young spring vegetables.


3 udvalgte Unika oste med smørristet rugbrød og syltede nødder.
3 selected Unika cheeses with butter toasted rye bread and pickeld nuts.


Rabarber consommé med vaniljeis og brændt hvid chokolade.
Rhubarb consommé with vanilla icecream and burnt white chocolate.

1 ret/dish, 248,00 kr. 2 retter/courses, 298,00 kr.
3 retter/courses, 348,00 kr. 4 retter/courses, 398,00 kr.
5 retter/courses, 448,00 kr.