Påskefrokosten inkluderer:
2 slags Sild m. karrysalat.
Æg m. hjemmelavet mayonnaise & håndpillede rejer.
Fiskefilet m. hjemmelavet remoulade, citron & lime.
Frikadeller m. hjemmelavet frisk rødkål & kartoffelsalat.
Mørbradbøf med champignon a la creme.
Lam m. flødekartofler eller smørstegte kartofler m. rosmarin
Frisk grøn salat m. hjemmelavet citrondressing.
Hjemmelavet kyllingesalat m. grønne asparges.
Lun leverpostej m. bacon & pandestegte champignon.
Hjemmerøget laks m. hjemmelavet ægge stand.
Ost
Hjemmebagt brød & smør
Citron muffin
Pris pr. pers. 348,-
Torsdag den 17. april
Fredag den 18. april
Lørdag den 19. april
Søndag den 20. april
KL. 12.00 – 15.00
Bordreservation skal ske på mail: bmhotel@bmhotel.dk