Sæsonens menu

Sæsonens menu / Seasonal menu
Kongens Kælder

Forret:

Jordskokkesuppe med dampet hvid fisk og sprødt
Artichoke soup with steamed white fish & crispy

Hovedret:

Choco-Kød Kalvefilet, en uventet kombination af mørt kød & søde chokoladearomaer m. pommes chateau & garniture
Choco-Meat Veal fillet, an unexpected combination of tender meat & sweet chocolate aromas with pommes chateau & garnish

Dessert:

Fransk Citrontærte m. let marengs
French lemon pie w. light meringue


Vi tilbyder også:

Dagens fisk 
Årstidernes garniture, kartofler og sauce nage
 

Wienersnitzel
Ærter, ristede kartofler og smør sovs
 

Vegetar
Pirogger m. kartofler, karamelliseret løg, svampebøf og årstidens garniture
 

1 ret/dish, 248,00 kr. 2 retter/courses, 298,00 kr.
3 retter/courses, 348,00 kr.