Sæsonens menu

Sæsonens menu / Seasonal menu
Kongens Kælder

Forret:

Andebryst m. råsyltet rødkål, goma dressing, urter & sprødt.
Duck breast w. raw pickled red cabbage, goma dressing, herbs, & crips.

Hovedret:

Lammeculotte m. rosmarin kartofler, pastinak, gulerod & forårsløg serveret m. lamme sauce. 
Lamb culotte w. rosemary potatoes, parsnip, carrot, & spring onions, served w. lamb gravy.

Dessert:

Grillet ananas m. vanilje is, kokosflager & hvid chokolade. 
Grilled pineapple w. vanilla ice cream, coconut flakes, & white chocolate.

1 ret 248 kr. 
2 retter 378 kr. 
3 retter 448 kr. 

Forret eller dessert: 
148 kr. 

 

Vi tilbyder også:

Dagens fisk 
Årstidernes garniture, kartofler og sauce nage
288,- 

Wienersnitzel
Ærter, ristede kartofler og smør sovs
 
288,-

Dagens Vegetar
Spørg tjeneren
288,-