Forretter
Starters / Vorspeisen-
Hummerbisque med sæsonens friske fisk og sprødt. 168,-
Lobster bisque with seasonal fresh fish and crispy
Hummercremesuppe mit frischem Fisch der Saison und knusprig. -
Scampi i hvidløgssmør, kapers, løg og tomat. 148,-
Scampi in garlic buter, capers, onion and tomato
Scampi in Knoblauchbuter, Kapern, Zwiebeln und Tomaten. -
Røget Laks fra egen ovn med mayo, salatmix og rugchips. 152,-
Smoked salmon with mayo, salad mix and rye chips.
Geräucherte Lachs mit Mayo, Salatmix und Roggenchips. -
Rørt tatar med løg, kapers, dijon, æggeblomme 168,- kr. svampemayo, chips og peberrod. 168,-
Tatar with onion, capers, dijon, egg yolk. mushroom mayo, chips and horseradish.
Tatar mit Zwiebeln, Kapern, Dijon, Eigelb. Pilz Mayonnaise, Chips und Meerrettich
Hovedretter
Main course / Haubtgericht-
Sæsonens friske fisk med sauce vin Blanc, kartoffel og kokkens valg af garni. 328,-
Seasonal fish - White wine sauce - potatoes and the chef’s choice of garnish.
Fisch der saison - Weißweinsoße und der garniture des tages - Kartoffeln. -
Stort stjerneskud. 272,-
Toast with steamed and fried fish, schrimps, smoked salmon and aspargus.
Toast, Gedämft und gebratenes schollenfilet, krabben, geräucherten lachs und spargel. -
Wienerschnitzel af kalvefilet, ærter, ristede kartofler og smørsauce. 272,-
Wienerschnitzel - Potatoes - Peas - Butersauce.
Wienerschnitzel - Kartoffeln - Erbsen - Butersauce. -
Steak af kødkvæg, hjemmelavede pommes frites og bearnaisesauce dagens valg af garni. 200gr.
(Steak som 300 gr.) 405,-
480,-Beef - French fries – Bearnaise sauce
Rinder - Pommes und bearnaisesauce -
Unghanebryst fra Sommersted, sæsonens grønt, kartoffel og Madagaskarsauce. 305,-
Cockerel Breast - Potatoes - Vegetables - Madagaskarsauce.
Hänchen Brust - Kartoffeln - Gemüse - Madagaskarsauce -
Veganer/Vegetar. 215,-
Falafel - Flan - Vege Sautév - Puree.
Falafel - Torte - Anbraten - Püree
Desserter
Desserts / Nachtisch-
Det gode ostebræt. 140,-
Cheese board.
Käsebret. -
Vores hjemmelavede isdessert. 105,-
Homemade ice cream.
Hausgemachtes Eis. -
Gateau Marcel fra eget konditor, coulis, bær og skovbær sorbet. 140,-
Gateau Marcel with coulis, berries and wild berry sorbet.
Gateau Marcel mit Coulis, Beeren und Waldbeerensorbet.
Du kan også downloade vores Á la carte menu her og kigge på den i ro og mag derhjemme.