Deprecated: Required parameter $options follows optional parameter $loglevels in /customers/4/9/a/bmhotel.dk/httpd.www/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33 Deprecated: Required parameter $category follows optional parameter $loglevels in /customers/4/9/a/bmhotel.dk/httpd.www/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33 Brødremenighedens Hotel - Temafester
Follow us

Temafester


temafesterGiv din fest et interessant spin med et anderledes Tema. Fest som om det var 1999, hold et klassisk 80er diskotema, eller byd op til en squaredance som en ægte cowboy. Du bestemmer dig blot for et tema og så lytter vi til dine ønsker og sørger for at festen lever op til alle dine forventninger.

Med det aftalte tema for øje planlægger vi en uforglemmelig aften. Med den helt rigtige opdækning, pynt og menu rammer vi en stemningen der går hånd i hånd med temaet. Giv dig selv og dine gæster en fest og oplevelse som ingen anden.

Kontakt os for yderligere aftale om din Temafest på Brødremenighedens Hotel.

Selskaber

På Brødremenighedens Hotel er vi altid klar til at give jer en uforglemmelig fest. Her er nogle af vores oftest anvendte selskaber, men kontakt os for en uforpligtende snak hvis du ikke finder lige det du skal bruge nedenfor.