Follow us

Bryllupper

Fejrer dit bryllup på brødremenighedens hotel og dans i selvskab med konger og dronninger.

 MG 7045På brødremenighedens hotel kan du fejre dit bryllup i unikke historiske omgivelser, dans vals under Frederic VII lysekrone i den flotte balsal og gør dagen i sandhed uforglemmelig. Vi dækker op til festen efter alle kunstens regler så jeres store dag bliver perfekt.bmh bryllupskage

Har du specielle ønsker til bordopdækning eller lokalevalg er vi selvfølgelig også klar til at opfylde dem. Har i lyst til at spise ude under sommer solen, så er det der vi dækker op til en frisk sommer fest. Vil i side i den store sal med højt til loftet så kan det også sagtens lade sig gøre, vi flytter blot bordene når det bliver tid til dans så der er plads på gulvet.

Når festen nærmer sig sin afslutning og både brudeparret og gæster er ude af stand til at køre bil, kan vi tilbyde vores smukke suite til brudeparret og hyggelige værelser til de resterende gæster. Brug bryllupsnatten i den smukke dobbeltseng og vågn op til en pragtfuld udsigt igennem Christiansfelds gader.

 

Se vores Selskabskort for priser og maden

Selskaber

På Brødremenighedens Hotel er vi altid klar til at give jer en uforglemmelig fest. Her er nogle af vores oftest anvendte selskaber, men kontakt os for en uforpligtende snak hvis du ikke finder lige det du skal bruge nedenfor.