Fremtidige menuer i Kongens Kælder

  • bmhotel kroneJuni I
    Kongens Kælder

     

    Månedensmenu

    Monthly menu/Monatsmenü

    (3/6-25/6) 

    Graved Laks - Dilddressing - Hvide Asparges
    Cured Salmon - Dill-Mustard-Dressing - White Asparagus
    Graved Lachs - Dill-Senf Dressing - Bleichspargel

    Varmrøget Vagtelbryst - Syltet Løg - Bagt Cherrytomat - Urter
    Hot-Smoked Quail Breast - Marinated Onion - Baked Cherrytomatoes - Herbs
    Warmgeräucherte Wachtelbrust - Marinierte Zwiebeln - Gebackene Cherrytomaten - Kräuter

    Sommerbuk - Hindbær Glace - Nye Kartofler - De Første Grøntsager
    Venison - Raspberry Glacier - New Potatoes - New & Fresh Vegetables
    Hirsch - Himbeere Glace - Kartoffeln der Saison - Frisches Gemüse

    Økologiske Oste - Knækbrød - Chilijam
    Organic Cheese - Crispbread - Chilijam
    Biologischer Käse - Knäckebrot - Chilimarmelade

      

    Nye Danske Jordbær - Creme Brulée - Rabarber Consomme - Chokolade
    New Danish Strawberrys - Cream Brulée - Rhubarb Consumme -  Chocolate
    Dänische Erdbeeren der Saison - Crème brulée - Rhabarber Consommé - Schokolade

    2 retter 298,- kr.
    3 retter 358,- kr.
    4 retter 398,- kr.
    5 retter 448,- kr.

  • 1