• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aftenmenu

Gourmet menu

  • Sommermenu i
    Kongens Kælder

    Hjemmerøget makrel med citrus creme og spinat
     
    Hertil anbefales 1 gl. Redwood, Chardonay, Californien
    68,- kr.

    Kold ærtesuppe med koriandersalat og sprødt

    Hertil anbefales 1 gl. Pinot Blanc, Mise du Printemps, Alsace
    78,- kr.

    Kødkvæg filet med skovens svampe, havens små rødbeder, nye kartofler og Richard sauce

    Hertil anbefales 1 gl. Negroamaro, Appassimente, Italien
    78,- kr.

    Det gode Ostebræt

    Hertil anbefales 1 gl. Banyuls, Gérard Bertrand 2012
    78,- kr.

    Chokolade/kirsebær kage, syltede kirsebær og flødeis med citronmelisse

    Hertil anbefales 1 gl. Bacchus Auslese, Rheinhessen
    78,- kr.

     2 retter 248,- kr.
    3 retter 298,- kr.
    4 retter 348,- kr.
    5 retter 398,- kr.

     

     

  • 1