• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aftenmenu

Gourmet menu

  • Efterårsmenu

    Monthly menu/Monatsmenü

    Skovens svampe terrin i svøb af Parma skinke, solbærsirup
    Mushroom, Parma Ham and Black currant sirrup
    Pilze, Parma Schinken und Schwarzer Johannisbeere Sirup

    Skindstegt fjæsing med hummerbisque

    fried weever with lobster soupe
    Gebratenen Petermännchen und Hummersuppe

    Rosmarin stegt kødkvæg, madaira sauce, kartoffeltårn

    og efterårets grønt
    Rosemary fried steak, madairasauce, potatoe and seasons vegetable
    Rosmarin gebratenen Rinderfilet, Madairasosse, Kartofflen und Gemüse des Saison

    De gode danske oste bræt

    Danish Cheese
    Käse aus Dänemark

      Skovbær Trifli, blommeparfait og nøddecrunch

    Beeren Trifle, Pflaumen Parfait und Nüsse
    Berry trifle, plum parfait and nuts

    2 retter 328,- kr.
    3 retter 388,- kr.
    4 retter 448,- kr.
    5 retter 498,- kr.

    Vinmenu

    2 retter 228.-kr
    3 retter 288.,-kr
    4 retter 348.-kr
    5 retter 398.-kr

  • 1