HUSK VORES TAKE AWAY PINSE BRUNCHPLATTE D. 31. MAJ
AFHENTES MELLEM KL 8 OG 10 
BESTIL SENEST D. 30. MAJ KL 14.00 
KLIK OG LÆS MERE OM DEN LÆKRE BRUNCHPLATTE

Kursusdage på Brødremenighedens Hotel

terrasseBrødremenighedens hotel giver mulighed for at afholde kurser, konferencer og møder i kreative omgivelser. Vi kan tilbyde moderne mødelokaler inkl. Lærred, projektor og diverse AV udstyr. Vi har en god variation af mødelokaler, fra små aflukkede lokaler til mindre møder og personlige kurser. Til stører lokaler hvor mange medarbejdere kan holde kursus samtidig.

Vi kan naturligvis også tilbyde forplejning i form af morgenmad, frokost, formiddags- og eftermiddags kaffe. Der vil selvfølgelig også være mødevand og frisk frugt tilgængeligt til møde- eller kursusdeltagerne.

Nedenfor finder du en række af de mest brugte kursuspakker. Skulle du alligevel have individuelle ønsker udover nedenstående er du naturligvis velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder på Brødremenighedens Hotel. 

VI HOLDER MIDLERTIDIG LUKKET

brødremenighedenhotel per else marie 

Kære alle.

 

Vi kunne have valgt at åbne op i morgen den 18. maj, men vi forsætter med at holde restauranten/hotellet lukket indtil den 8. juni, hvor vi håber der vil blive åbnet op til selskaber m.m.

 

Vi vil de næste par uger fosætte med takeaway, hvor vi håber i stadig vil støtte op omkring dette, som I har gjort så fantastisk siden denne Coronatid startede.

 

De bedste hilsner og taknemlighed.

 

Per og Else Marie